Zorgeloze gedecoreerde entree • seizoen- of smaakgevoelige abonnementen • mogelijkheden voor in of om uw bedrijf • bloem- en groendoeners
Potvoordoor(ie)

Uw bloem- en groendoeners

Wij, Ed Claus en Patrick Kentin, zijn gek van de natuur en van planten. Met deze passie pakken we ons werk graag op een duurzame manier aan. Op deze manier doen wij waar we goed in zijn en kunt u doen waar u blij van wordt.

Uw bedrijfsentree, showroom of winkelentree opfleuren met mooie planten? Een eerste indruk maakt u immers maar één keer, maar ook voor uw eigen werkbeleving en die van uw medewerkers kan een welkome entree verrassend motiverend werken!

Planten op uw werkplek zorgen natuurlijk voor een gemoedelijke sfeer en een professionele uitstraling maar wist u dat werken in een, letterlijk, groene omgeving ook uw gezondheid ten goede komt? Probeer het eens en u zult versteld staan van het effect! Daarom verzorgen we ook planten voor kantoorruimte, praktijktuin, et cetera.

  • Een eerste indruk maakt u maar één keer
  • Een gemoedelijke, positieve sfeer op kantoor, showroom en/of winkel
  • Op maat gemaakt voor binnen en buiten
  • Korting bij grotere afname
  • Verzorging van de omgeving waar de plantenbakken staan
  • Kwartaal abonnement

Onderhoud en vernieuwing
We werken met binnen- en buitenplanten; altijd van de hoogste kwaliteit en seizoensgebonden en geen zorgen over het werk dat het verzorgen van de planten met zich meebrengt. Onze kennis en service zorgen ervoor dat u niet om hoeft te kijken naar deze blijmakers, dat doen wij. Wij verzorgen per drie maanden (via een abonnement) de gehele beplanting in plantenbakken. Deze plantenbakken kunt u bij ons in bruikleen aanschaffen óf wij zorgen ervoor dat uw huidige bloembakken er weer netjes erbij staan. Op deze manier heeft u ter alle tijden een representatieve plantenbak tegen een scherp tarief. Wij zijn ook beschikbaar om binnen uw bedrijf uw (bestaande) plantenbakken, kantoor- en/of praktijktuin te verzorgen en/of onderhouden.

Waarom planten?
Planten spelen op kantoor een belangrijke rol, zij zorgen voor voldoende zuurstof op kantoor, creëert een goede en gezellige sfeer én straalt een betrokken houding. Daarmee zorgen onze plantenbakken voor een aangename werkomgeving, hogere luchtvochtigheid en een positievere gemoedstoestand op kantoor. Wij van Potvoordoor(ie) kunnen dit voor u verwezenlijken.