Interieurbeplanting

Welkom bij Patrick’s Interieurbeplanting:

expert in kantoorplanten en groene werkomgevingen

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw kantooromgeving te verfrissen en om te toveren tot een groene werkomgeving? Patricks Interieurbeplanting staat voor u klaar. Onze groene oplossingen bieden niet alleen een esthetische upgrade, maar dragen ook bij aan het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Ontdek hoe de kracht van planten uw werkomgeving kan veranderen.

Waarom kiezen voor interieurbeplanting?

Wist u dat interieurbeplanting veel meer te bieden heeft dan alleen visuele pracht? Medewerkers vinden een werkplek met planten aantrekkelijker dan een ruimte zonder. Planten zorgen voor hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot meer tevredenheid bij medewerkers over hun eigen functioneren én tot minder ziekteverzuim. Planten zijn bovendien een betaalbaar alternatief om luchtvochtigheid in werkruimten te verhogen of ruimten in de zomer te verkoelen.

Wij werken daarbij alleen met planten op hydrocultuur en wel om de volgende positieve redenen.

 • Minder kans op plantenziektes
 • Geen zichtbare schimmelwerking op de potgrond
 • Geen aardevliegjes (rouwvliegjes)
 • Betere dosering waterhuishouding
 • Betere luchtvochtigheid in werkruimten
 • Geen geknoei met aarde
 • Algehele langere levensduur van de planten.

Planten zijn essentieel voor een gezondere werkomgeving. De voordelen zijn duidelijk:

 • Verbeterde luchtvochtigheid
  Onze planten verhogen de luchtvochtigheid met wel 5 procent ten opzichte van de luchtvochtigheid in ruimten zonder planten. Dit resulteert in een prettigere en gezondere atmosfeer
 • Comfort
  Mensen ervaren de temperatuur in een kantoorruimte met planten minder snel als te warm of te koud
 • Stressvermindering
  Een groene omgeving creëert rust en draagt bij aan stressvermindering en een positievere gemoedstoestand bij uw medewerkers
 • Verhoogde productiviteit
  Planten dragen bij aan een hogere concentratie en productiviteit, waardoor uw team efficiënter kan werken
 • Lager ziekteverzuim
  Het is bewezen dat werknemers in groenere omgevingen minder vaak ziek worden, wat resulteert in een ziekteverzuimdaling van wel 36 procent.

Ontdek onze groene oplossingen voor uw werkomgeving

Patricks Interieurbeplanting heeft de ideale oplossing voor uw bedrijf. Onze groene ontwerpen zijn niet alleen functioneel, maar ook trendy en passend bij de nieuwste groentrends van het moment, waarbij we uw smaak meenemen in de keuzes die gemaakt worden. Al dan niet in combinatie met een interieurdesigner.

Gratis Adviesgesprek? Natuurlijk!

Wilt u weten hoe onze interieurbeplanting uw werkomgeving kan transformeren? Vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan. Patrick komt graag langs om uw ruimte te beoordelen en u te voorzien van persoonlijk advies.

Onderhoud? Geen Zorgen!

Maakt u zich geen zorgen over het onderhoud van de planten. Patricks Interieurbeplanting neemt graag het onderhoud voor zijn rekening, zodat uw groene werkomgeving er altijd op zijn best uitziet.

Waarom kiezen voor Patrick’s Interieurbeplanting?

Onze hoogwaardige planten, creatieve ontwerpen en aandacht voor uw behoeften maken ons dé keuze voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. In nauwe samenwerking met u ontwerpen en leveren wij, richten in en onderhouden interieurbeplanting.

Ontdek vandaag nog hoe onze groene oplossingen uw werkomgeving kunnen transformeren. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen creëren we een groenere, gezondere en inspirerende werkplek!